Αρχική Ποιοί Είμαστε Φωτογραφίες  Προϊόντα  Επικοινωνία 
Home Home Home Mail: info@jpkatlantis.gr?cc=atlantispumps.gr&subject=WebMail
Τα νέα μας Πιστοποιητικά

since 1957

Ανοξείδωτη Κατακόρυφη Αξονική Αντλία

Η πολυετής συνεργασία μας με τον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας καθηστά την εταιρεία μας εξαιρετική επιλογή παρέχοντας υψηλής ποιοτητας και ανθεκτικές στην διΆβρωση αντλίες κατάλΛηλες για αντίξοες συνθήκες όπως η άντληση θαλασσινού νερού.

Σχετικά με εμάς :

Η «J.P.K. elisson - atlantis» είναι μία κατασκευαστική εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή υποβρύχιων και αξονικών αντλιών βαθέων φρεάτων καθώς επίσης και σύνθετων μηχανολογικών κατασκευών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 στο Άργος φέροντας την επωνυμία ‘’ΚΑ-ΛΑ’’ από τον κ. Ιωάννη Καλατζή ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές αντλιών στην Ελλάδα. Το 1979 μετονομάζεται σε ‘’ atlantis pumps ‘’ υπό την γενική διεύθυνση του κ. Γεώργιου Καλατζή (2η γενιά). Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία έχει πλέον εξελιχθεί σε μία σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής με ιδιωτικές εγκαταστάσεις ελέγχου και δοκιμών αντλιών που εγγυώνται τις προδιαγραφές ρων προιόντων μας. Συμβαδίζοντας συνεχώς με τις απαιτήσεις της εποχής και η επένδυση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι πρωταρχικός μας στόχος. Τo 2015, περνώντας στην 3η γενιά η εταιρεία μετονομάστηκε και μετεξελίχθηκε στην σημερινή της διοικητική και παραγωγική δομή υπό την επωνυμία ‘’ J.P.K. elisson - atlantis ‘’ - Ιωάννης Καλατζής , συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία της στον χώρο των αντλητικών συστημάτων.

Η « J.P.K. elisson - atlantis » στοχεύει συνεχώς στην παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων συνδυάζοντάς τα παράλληλα με την άριστη ποιότητα κατασκευής. Η εταιρεία μας διαθέτοντας εμπειρία πολλών ετών και έχοντας πλέον εξειδικευτεί στην κατασκευή αντλιών είναι σε θέση να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος κατακόρυφων αξονικών αντλιών βαθέων φρεάτων παροχής από Q=5 m3/h έως Q=1500 m3/h καθώς και υποβρύχιων αντλιών παροχής από Q=10 m3/h έως Q=250 m3/h. Το συνολικό μανομετρικό ύψος που μπορεί να καλύψει το εύρος των προιόντων μας φτάνει τα 430 m.

Ως κατασκευαστές, έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε προϊόντα μας απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας διαμορφώνοντας κατά περίπτωση τις λεπτομέρειες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τα προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογή στον αγροτικό , βιομηχανικό και ιδιωτικό τομέα καθώς και σε ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. στην παροχή θαλασσινού νερού στην βιομηχανία της υδατοκαλλιέργειας, καθώς όλοι οι τύποι αντλιών μπορούν να κατασκευαστούν από ανοξείδωτο χάλυβα 304 L & 316 L.

Έχοντας αποκτήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η «J.P.K. elisson-atlantis» είναι σήμερα μία αξιόπιστη εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Μας έχουν σταθερά τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους τόσο ιδιώτες και μεγάλες ελληνικές εταιρείες όσο και κρατικοί φορείς. Δείχνοντας επίσης έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα, η εταιρεία μας έχει μέχρι σήμερα ολοκληρώσει με επιτυχία εξαγωγές στην Αίγυπτο, Γαλλία, Μάλτα , Πακιστάν , Αλβανία, Αυστραλία και άλλες αγορές του εξωτερικού.